keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Viimeiset lomat

Tänään alkaa murun viimeiset lomat.
VIIMEISET LOMAT.
Tuntuu niin oudolle, että muru ottaa tosiaan siviilikamppeet mukaan sunnuntaina kun lähtee,
ja torstaina voi miettiä että se oli siinä!

Mua on pikkuhiljaa ruvennut jännittämään.
Meneekö meidän elämä samalla tavalla kuin ennen murun armeijaan menoa, vai ollaanko me molemmat tämän puolen vuoden aikana kasvettu kuitenkin sen verran, että totuttelemista elää taas 24/7 yhdessä riittää?

Mites muiden joiden miehet kotiutuvat ihan kohta, aatteet tälläisistä asioista on?


Ois kiva jos pistäisitte kommenttia, vaikka ihan anonyyminä jos muuten ei tahdo, että minkä vuosimallin leskiä täällä ollaankaan? :) Kerran aikasemmin kyselin asiasta ja muutama vastaus tulikin mutta teitähän lukee paljon enemmän täällä ;)

Ja niin siis aattelin myös itse sellaista juttua että te tulevat lesket, olitte te sitten II/13 tai I/14, jos teillä on jotain kysyttävää inttiin tai enemmänkin inttileskeyteen liittyen, niin voitte kysellä niin koitan vastailla parhaani mukaan! :) Vai tekisinkö jonkun postauksen liittyen leskeyden hetkiin? Kommentoikaa ja kertokaa niin tiedän mitä haluatte! :)

Ps. se on TJ7 tättäräärää!

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. En voi muuta sanoa kuin ihan hirmuisesti tsemppiä!!! :)

      Poista
    2. Sitä todella tarvitaan :) kiva että teil on jo noin lähellä loppua ! Antaa toivoa et oma odotuski loppuu joskus. Nautihan siitä ku saat miehesi takaisin :)

      Poista
    3. :) Joo, mä oon kyllä tosi onnellinen että tää on ihan just nyt ohi.. Kyllä nautin, paljon tsemppiä! :)

      Poista
  2. pakko sanoa että on ollu mielenkiinotista lukea näitä inttileskijuttuja ja elää omaa inttileskeyttä uudelleen läpi. murun inttiinmenosta tulee nyt kesällä jo 2 vuotta ja puol vuotta se siellä oli.

    meillä intin loppuminen ja siirtyminen lähes 24/7 olemiseen sujui kyllä vaivatta. pelkäsin ite että ongelmia tulis ja että oltais kasvettu puolen vuoden aikana jotenki erilaisiksi tai muuten vaan yhdessäolo olis haastavaa mutta kyllä siitä vaan nautti ku sai murun takasin ja sai taas vapaa-ajalla tehä yhdessä mitä haluaa. :)) ja vaikka se inttiaika niin inhottavalta silloin tuntuiki niin nyt se on mukavana muistona mielessä, että siitäki selvittiin. :)

    mukavaa, että sullaki kohta inttileskeys ohi :)

    VastaaPoista